Australia

Jag har det bra.

panter



åhtja! hundra år sedan och så, men det låtsas vi inte om. Hur som har jag hängt gött med Agnes idag! Strosade runt på stan och så.

-



australien ligger SÅ långt bort. från allt liksom. jag dör vad skönt.

054



min pappa väckte mig klockan nio för att han ska tvätta mina sängkläder. å vad jag vill ta livet av mig litegrann. men det vore sjukt ovärt precis innan vi åker liksom så jag chillar med det ett tag. mår illa. saknar alla redan.

neonland

Your image is loading...
uppdaterar för Alex skull. och lite för att jag ska åka bort, vilket innebär att bloggen förmodligen står öde. för alla lata apor som bloggar här bloggar inte. ohwell, ska inte hata bara för att de har liv. Alex var nyss här förresten, han är himla bra han. men störde mig i packningen, så va tvungen att kasta ut honom. (<333)

christmaz

Tumblr_ll78td07371qgunj5o1_400_large

julen har spenderats på landet, i sandviken. imorrn drar jag med familjen till en annan sida av jordklotet. känns himla bra just nu, lämna vårt land och bara chilla galet i lite frihet. har galet höga förväntningar. men blir förmodligen inte besviken. fira nyår i sydney. dyka i barriärrevet. †††††

+



Fezt hos Elviz nuuä . ELVIRA KOMIGENNU <33

no more


Idag gick jag min sista dag i skolan för detta år. 2011 finito. Å det känns så braaaee. Mest glidit omkring på stan hela dan. Trevlans lunch med två fina killar, chill i affärer med mina favoritmänniskor + en himla mysig fika med de bästa man kan tänka sig. Nu kryper jag snart ner i sängen för att sova. Imorrn är det avslutning i kyrkan. Vi ska sjunga hallelujah. Jag har fått en iphone. Allt e nääääääääz

le france


















dance, dance, dance



åh JESUS vilken vecka. idag stannade jag hemma, kollade på Moulin Rouge och åt clementiner.

går under

ska upp om typ 4 timmar. awesome. lucia är najs. gillar't.


sankta lucia




unicornlove-spiriten var självklart på topp! här med johannes unicornstrut<3



stämningen kunde inte ha varit bättre!

vi va snygga även i pauserna

Location: the moon

Tumblr_lumd5rnaby1qc99uso1_500_large



Tumblr_lsgi2kpk0d1qfsee9o1_500_large

tankar/faktan/claims/ord/findings/kons tateranden/thoughts/befund

• idag tappade jag min dator i golvet så min webbcam slutade fungera

• tänk om det fanns delfiner i sverige, då hade jag varit glad

• jag önskar att jag kunde fäktas som jack sparrow

• igår sov jag med huvudet vid fotändan för att kunna se snön genom mitt fönster

• svalkar vinden är den finaste låten i hela universum

• om man köper naturgodis i en vanlig godispåse blir det ungefär hälften så dyrt


SHAKE IT UP



Så här glad blev jag igår när det snöade. Började gråta lite när det slutade igen.

Nästa måndag fyller mina bebisar Hed och Fred 17 år. Det är crazy. Så i helgen är det firande som gäller. På lördag är jag bjuden på glögg hos Niklas, det ska bli himla nääz, och på söndag är det globenkonserter mest hela dan. Den här tiden på året är ungefär min favorit. Ungefär.

en annan typ av disco


Idag har vi sjungit 24/7. Repat lucia, lucia, luciiiiaaaa. Väldans julfeeling när vi strosade förbi Kungsträdgården och stannade till för att åka lite skridskor. Sen besökte vi Espresso House för lite chai latte och annat trevligt. Hedvig kom inte med på bilden. Det var synd. Men det gjorde hennes finger. Det var kul.

rymden i en låda



Random fina bilder på inte-så-random fina folk.

01:30


myste med min kompis för ett par dar sen. en riktig pangkompis den där ellen! här, cheezballz till frukost.

men jag gillar dig ändå



Fin kväll hos Emma i lördags med ett gäng underbara tjejer. Däckade hemma hos Niklas vid fyratiden, för att sen bege mig mot Saras för glöggfika. Det var himla trevligt det också, och hela helgen får ett plus i kanten. Nu ligger jag och kollar på himym, äter nybakta kakor och dricker varm choklad. Globenrep hela dagen imorrn. Jarrå

+

Jag sitter och pratar med Alex. Vi pratar om saker inlindade i bacon.


hello mr. sun


hheeeeeeeeellllllllggggggggggggzzzzzzzzzz. jag mår så otroligt dåligt. sitter och känner mig febrig med jättehuvudvärk. mitt historiaprov gick sämre än sämst, men jag är ganska nöjd med mig själv i alla fall för det var det första provet denna termin jag lyckats pallra mig till. nu ska jag äta pannkakor som tulsa har stekt. älskar mitt liv.

hauptbahnhof


Anabelle + Cissiliss, themorningafterrrr

Fint folk på donken

Lavinia, Alexz and moi

Lite bilder kanske från de senaste dagarna. Härligt att ha mobil igen. Känner mig hel. Fast hatar den lite, och önskar att den bara ville dö. Imorrn har jag historiaprov och kvällen har (hör och häpna) spenderats pluggandes! I goes crazyyyy. Men nu är jag crazytrött. Missa inte julkalendern imorrn, puzz

11.11

Fun-parents-quote-separate-with-comma-text-favim.com-220647_large

GOD JUL





Min första decembermorgon firades med lite extra julmys. I mitt rum hänger en stjärna och dinglar, och det kändes faktiskt helt okej att vakna idag. Måste va en bra dag. Värmde två saffrans-choklad-bullar (min mamma spårar med bakningen), satte mig tillrätta i sängen - snodde min syrras one piece - och kollade på julkalendern. Längesen jag hade en såhär värd morgon.

RSS 2.0