fantastique

åååå det snurrar (bultar?) i min skalle trallalalla
igår var världens bästa surfer party och det var alla möjliga superlativ på en och samma gång! tjoho! trots det fina vädret går det inte att göra något av denna dag känns det som. det blir en "ligga under täcket och streama serier"-dag för att vila upp sig inför valborg! (lol tjejen som låter som att hon har spårade planer)

universums finaste teckning


på en pinne

idag satt jag och luktade på koppen nedan hela svenskalektionen. på riktigt det bästa man kan göra. nu sitter jag på bussen och hoppas på lite vårkänslor!


om man ändå kunde känna lukt och smak genom en bild

<3 <3 <3


Nothing I can do.

hejhej enhörningarna! Idag fyller jag aderton vårar gammal. Den ni! Ingen småfis här inte, bara vuxet och stiligt på denna dam. ingen ironi alls på sista meningen liksom. Nej men jag ska inte sitta här och uggla, puss på er fina!

-


hela livet var ett disco


!!!


vi är väl 18?

snart så snart kommer mina kära gummor till mig. åh vilken ålderkris jag genomgår att jag till och med kallar mina kompisar för gummor. haha åååh vad jag är patetiskt töntig men det gör inget för vet ni vad? jag har en röd tröja på mig. inte mensröd utan hallonröd. det ni.
för ett tag sen. kommer dock inte ihåg när, men den här tröjan är inte röd (hallonröd) utan den är blå (kornblå).

<3


gwkskskdjs

så hurtig tjej. det är söndag, det är påsklov, och jag är i gamla stan påväg att träffa bästabästa för en brunchie. lurade just en kille på fel tunnelbana, ej med flit. det är så soligt och den här dagen är så BRA. hoppas jag inte förstörde den där killens dag


när CC styr


påsklördag


0245

klockan närmar sig 3. helt fruktansvärt övertrött, ligger och skrattar för mig själv framför friends. allt är ganska bra sådär. imorrn satsar vi med tidig brunch på string, och vi hoppas på pannkakor, te och solsken. niklas är i italien. pratar med honom just nu och catchar up varandra om livet lite. när han kommer hem blir det hardcore tårtkalas


så. party


beautiful day dream.

oj. jag har inte varit inne här på så länge. jag trodde till och med att jag hade glömt lösenordet. men det hade jag inte! nu är det lov som så många förstått, det är så skönt att det gör ont i mig. därför har jag vaniljte och marabou digestive bredvid mig. ikväll blir det gos för mig själv. dessutom kommer det hända en massa kul på detta lov så för mig gör det inget att vara hemma ikväll, det är bara skönt. puss på er.
la upp den på min egna blogg, men det får vara här också. ritade den på illustrator nyss! wieee.
från myset igår hemma hos mig ++

1år

insåg att det var över ett år sedan vi började blogga på unicornlove. respekt, peace <333 minns hur vi satt på fönsterkarmen i köket i hed och freds ljusa lägenhet på söder. funderade över ett bra bloggnamn. taggade siesta 2011. å


DISCOBOWLING OCH PIZZA


läget

senaste veckan var det mega mycket saker att komma ihåg. Fransmännen var här och vi gjorde saker hela tiden. En dag stekte jag 129 pannkakor, en annan dag var det tacokväll, sen tittade vi på the hunger games, åt på restaurang, köpte godis för 4 kr hektot, vi dansade också en kväll. får inte glömma björnhänget och våfflorna på skansen!


+

idag är en sån där ligga-hemma-i-sängen-och-äta-ben-and-jerrys-direkt-ur-burken-dag.

RSS 2.0