Någon lördag i paris


Allt är rosa och blått

Nu är det lördag, helgen som leder in till sportlovet är här. Folk har åkt till BG, Åre, vissa till Oman, vissa stannar hemma. Jag åker till New York imorgon och Vanja for sin kos till Berlin imorse runt fyra. Så eftersom både jag och Vanja kommer vara lite borta under några dagar, Vanja 4 dagar och jag i 17 dagar kanske det blir lite sparsamt med inlägg. Eller så blir det inte det!
PUSS på er. Det kommer fina bilder på hjärtegullen sen också! Har en ny fin kameragrej också så bilder blir extra glammiga!

tänk tillbaka då.


situationen

ligger på golvet, lyssnar på björnstammens nya låtar och köttar samhälle. eu och sånt kalas. imorgon är det prov, men sen är jag bara fri. drar ner direkt några dar och gör berlin osäkert, sen ska jag bara vara. det känns rätt bra.


omg


.+..+..+.

Anabelles bild på mig för fotokunskapen! Har massor att göra nu. Hhahaha lol, bloggar om saker jag måste göra.

Summertime Sadness.

Det kan väl knappast ha varit någon i hela sverige som missat att det var fetatisdagen igår. Hah, vilket myteri egentligen, liksom "Aa idag är det okej att vara tjock" hahaha. Som att folk inte är tjocka varje dag. Jag själv hatar semlor så att folk vet. Mandelmassa + grädde får mig att spy.

Så istället för att enbart ha en bild på en semla som äcklar mig, tar vi ett lite gladare budskap och chillar klart för dagen. Puss.


+


glasapa




nu fastnar inte näsborrarna i varandra när man går ut och andas vilket tyder på varmare tider. Om en timme har jag matteprov, sen gött häng och dagen avslutas med franska. just nu längtar jag bara till marsmånad och alla dess festligheter! xx

hela alfabetet

den här helgen har varit helt kaos för min del. Det kunde man inte tro när det var västerås som skulle få ta hand om mig i några dagar. men med ett silver i bagaget och en hel dag av bedömningsdömande så känns det jäkla bra att det bara är 5 dagar kvar till new york.
sjukt seriös bild från i fredags.

x

idag bara chillar vi


the art of getting by



ba taggar


läget

+ fika i nästan 6 timmar
+ anna hedvig och fredrika kom hem idag
+ 1 vecka kvar till berlin

käärleeeek

hahaha, min kompis skickade den här till mig och ja, den är awesome. Fransisco Lachowski är bäst.


skönt att folk slipper

Ta det där, ta bort sleep sätt till religion, ta bort paradise och sätt till mat. Jag sitter på religionen och drömmer mig bort till mat. Det var antingen duscha eller äta frukost imorse, och mitt hår såg ut att bada i smör så duschen var ett självklart val.


smile

sommarbilder i all ära. önskar jag vore fett omainstream och bara inte saknade sommarn alls, men så är det inte så. vill typ dö när jag tänker på hur långt det är kvar dit. kyla och jag klickar inte. sitter dock och äter lite glass. glass är ju dock kyligt och näiz

16 februari

åh vad jag har gått exakt hela dagen och bara önskat att den ska ta slut. ville verkligen bara gråta och dö. inte ens pannkakorna till lunch gjorde mig det minsta glad. men så har man universums bästa vän, som märker att jag är i deppmode och kommer med en hel godispåse med bara mitt favoritgodis. han är så fruktansvärt bra.

the reason we cant be apart

saknaden av varma och sena sommarnätter gör sig ständigt påmind. varför kan det inte bara bli sommar nu liksom?


cissi

åh ville typ bara verkligen tillägna cissi det här inlägget. puss på dig, du är underbar

olika nivåer av knas

ingen intresserar sig egentligen av skolan men jag ville bara meddela att det är 12, tolv, dagar kvar tills jag åker till New York. Alltså bara bara åtta dagar kvar av skola innan det blir lov i hundra år. jag har dock lite saker jag måste få gjort innan dess
1. inte dö i skolan
2. tävla DM
3. Döma DM
4. Bli klar med 1000+++ uppsatser och sånt som min skitskola vill mig.
5. Packa
6. Städa mitt rum.
Jag bakade chokladbollar idag också. Och så tänkte jag ringa Vanja och fråga om hon ville gosa men så var jag sjuk. Ibland blir det så. Åh.

himlen luktar bränt

var i skolan ett litet tag idag, men eftersom jag har feber av den där dumma infektionen jag har i mitt sår så gick jag hem efter en lektion. tänkte visa bilder men så kom jag på att det ser äckligt ut, så då ska jag inte visa bilder på mitt sår. besparar er.
Kolla på fina och söta elefanter istället.

GIF

åh finaste haha.

för att vandra vill ingen.

Finaste bilden någonsin. Åh. Jag längtar så hemskt mycket till sommaren, till New York, till England, till ledigheten, till FRIHETEN. Jag längtar så att det sjuder om det. Så att det gör ont i kroppen. Men om 12 dagar åker jag förutsatt att jag kan få klart min jävla position paper och då ska jag ha det så sjukt roligt att jag glömmder bort all stress.


-

den här bilden tog jag med tulsas webcam när vi var i paris. det känns längesen
OCH jag spontanbokade en resa till berlin om 12 dagar.

OH


idrottsdag i all ära

ligger på soffan, äter pizza från igår, tittar på sjunde himlen - mitt absoluta favoritprogram när jag var tolv. dagens planer - inga planer. skriva lite på historian kanske, men måste först ut och köpa nåt godis, annars avlider jag.


galna ++

oj oj vad spårat det blev igår. Särskilt mina egna äventyr där efter att jag lämnade Niklas och Vanja. Två blodiga händer, en massa blåmärken och en gråtandes Cissi senare var jag hemma i tryggt förvar. Men idag, ojoj. Låt oss säga det så här. Galet.


efterbilderna


innanbilden


90s

Igår var det 90-talsfekke i staden. alla fönster stod öppna. vi dansade på stolarna och borden. vi drack utan måtta. vi gick på äventyr hötorget-tc. vi red på statyer. vi efterfestade hos Elviz och det var det bästa nånsin. vi softade sönder i hennes loft. vi gjorde kullerbyttor. vi sjöng i stämmor. Kände oss all spice girls.
när jag och Niklas kom hem hade tidningen redan kommit. tittade inte på klockan en enda gång på hela kvällen. vi sov inte många timmar, utan låg och spekulerade omkring våra Berlin-bestyr. om 2 veckor.
+ träningsvärk efter gårdagens limbodansande och dansstopp

For vanity.

Snygga killar. Hehe och på tal om snygghet, jag och Vanja kom fram till att vi har våra bästa år framför oss nu. Så det gäller att leva så hårt man bara kan. Puss på er. Nu ska jag in till stan och äta middag med le familia.


Pulse.

Kände för att lägga upp lite random bilder. Det kändes mysigt. Och bilden överst är tillägnad Vanja.


WOW bästa saken


Nu ber HELA världen att Anna ska bli frisk

Jag blev bara tvungen att skriva en gång till här. Anna har feber, men inte länge till. Hon ska bli frisk NU och kunna följa med till Paris. Så nu tänker alla på henne och önskar att hon blir frisk, annat går inte.
Åh Annagos du kommer bli frisk. Nu fick du ett helt inlägg också!
MUMS


fazer knappar

undertänder yooo
idag var en bra dag. sån där vardaglig. Kanske resa på sportlovet, det skulle bli många plus. jag fattar inte att jag kommer befinna mig i paris om mindre än ett dygn. nu rockar vi den staden! HEY

Knas

 

Inlägget nedan blev galet, bloggade från mobilen. Nu vet alla det. Oj juste det är F som skriver, woop fest. Nu ska jag inte skriva mer för då dör alla hehehe. (fast nu rättades det till av hedvig den store) (siri ser som festhunden, pangsnygg alltså)


Du och jag baby


 

Taggar som en igelkotte till la France och PARIS! Kommer sakna min bebisar (hehehe). Vissa överanvänder bebisar, jag föredrar gos alla gånger! Så nu ska jag bara lära mig vissla, blåsa ballonger och fläta innan jag störtar.


....

Vet inte om någon känner igen sig. Men i 99 av 100 fall så är jag Phoebe. Hihihihihihihihi.

jrkltkdjajksl

 

 


Clues, blues and worn out shoes.

Det här är min favoritblogg i hela vida världen. Så det känns bra att jag får vara med hehe. Det känns mycket bra. [insert peddobearsmile here].
Jag tog med te idag till skolan, och musli. Alla suktar efter det nu. mmmmmmmmm. Men här är jag i alla fall. SKa försöka att inte spamma. Hehe. kärlek.

spontanitet

 

 


+++

den här låten påminner mig om alex. sitter och skypear med camilz. panikar över sportlovsplaner

sex

1. min pappa är den bästa som finns
2. köpte en awesome tekopp från indiska idag med en buddha på
3. camila dansar på skype
4. idag hotade min lärare att lägga mig framför ett tåg om jag inte styrde upp mig
5. på lördag ska jag på 90 tals-fest
6. funderar på att spontanboka en resa till berlin

lära

espresso house som ligger längst ner i NK är det bästa som finns. även fast det aldrig finns lediga platser är det typ det bästa nånsin. var där i måndags med Frika och idag var jag där igen med Jessie. jag köper alltid en mocha latte och en hallonkardemumma-muffin, och orkar aldrig äta upp det. lär mig aldrig

sju bra saker

1. var på ett café med alla och drack sju koppar grädd/rabarber té
2. planerade grejer
3. rachel mejlade mig och vi ska äta i eiffel tornet
4. ska packa
5. ska åka till byggmax
6. vill ha vår
7. börjar efter lunch imorgon

true story

 

 


9 mars

 

 


satan i min gata

Idag har vart en hejdundrans bra dag. Allt ba rullar på. Funderar över helgens bravader medan jag myser med tofflor, pyjamasbyxor och blåbärsmössa + Veronica Maggio ekandes ur högtalarna. En fika med min favoritchey, soligt väder, kirrat festdatum och sånt där bra gjorde dagen ultimat.
Pratat i fån med Hedvig, Ellen, Alex och Camila. Dom gör mig bara gladare


En soft måndag med sol, franskamöte och popcorn. Katshing

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2563443/images/2012/pic_188114397.jpg" class="image">


känner ni ruset


#portkod

+ lördag igår va fett!
+ la bananer i frysen igår och mixade. det blev glass! (kiosk meny)
+ är mest taggad på paris
+ vill ha vår
+ vill flytta till söderlägenheten

Animal

Lördag - mina bästa kom över, vi drack vin, vi var glada. Vi trallade hem till Ebbzor för ett white party i äkta festanda med dörrvakt, dresscode, uv-ljus, DJ, heliumballongz, rökmaskin samt en mcdonaldsleverering på 80 cheeseburgare direkt till dörren. med det trevligaste av folk där, fanns inte mycket att klaga på. Vi dansade och sjöng och minglade och haffade, sånt man gör.
Jag och min vän Martin blev utslängda från donken 04.00am. Lite oskönt - mest kul. Vi rökte vaniljcigaretter, gick balansgång, pratade ryska och led av skrattattacker. Det var så himla bra det

FRON ROW. FASHION. COOL. DEVOTE.

TJATJA BLOGGEN!!!!! jag sitter och lyssnar på koalor med vanja dom låter som att dom har andningsproblem typ. vi har bakat kladdkaka och det ba va skitmycket smör i den å så tappade jag den i diskhon :( men det gick bra! vi åt den ändå och tittade på friends. vanja kan alla repliker. jävla nolifer. jävla läski asso.
nu ska vi MYSA med VÄRMELJUS och läsa VECKOREVYN <3 senaste fashionplaggen finner man där! himla fint med kilklack åååååå sånt.
BYE BITCHES KOMMENTERA MERA <3

42

image description
Idag vann jag och Hedvig 2 kilo choklad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

till tidens slut

image description
idag gjorde jag stan med denna tjej
image description
dessa två är ju inte helt fel heller. o förra helgen festades det rätt ordentligt hos kiki....
image description
...denna kväll kom att sluta såhär. (älskar dramatiken i denna bild) vi tänkte faktiskt inte hoppa, var bara lite trötta i benen liksom
image description
fikade med ett stycke bra tjejer på vetekatten. knasigaste fik jag vart på, tog fredrika och mig en kvart att hitta till kassan..
image description
bra och lite smått dräggiga (NÄRÅ) gurlz hos kiki
image description
men så lägger vi alla dessa bra saker bakom oss, sparar dem som grymma minnen och taggar till Ebbas white party på lördag. förresten är allt så bra just nu.

hissen

Förra vintern i cc's kvarter
om 11 dagar är jag i Paris. Längtar så mycket! äta baugetter liksom. just nu försöker jag kurera mig. har ätit en apelsin och en quinoasallad med avokado. Har skrattat för mig själv pga sms från michaela och druckit lite te. det var typ min dag (forever alone)

RSS 2.0