-

klockan 4 ska jag träffa siri. det kommer bli så himl bra, så nu ligger jag bara på min säng och taggar och längtar. lyssnar på hilary duff och taylor swift. ni vet känslan

asdfghjk

 
 

midsommar

våldgästa mickis, gå nattpromenad, dricka te, baka tårta, laga mat, gå och handla, äta glass, röka i solen, prata om djupa saker, mata fåglar, få skoskav, plocka blommor, fläta kransar, alba, alex, arvid, mickis, sitta på altanen, äta middag, sjunga, sitta under en filt med min bästa, må bra, spela gitarr, äta tårta, skratta, berätta hemlisar, äta tårta, vara sådär fruktansvärt mätt att man tror man ska dö lite, planka på proppfull buss, kolla på film med min favorit, vakna tidigt av solen, äta filfrukost, vinka av bästa vid buss.

-


HEJ BLOGGEN!!!! hade glömt dig. gör det lite emellanåt. har haft sommarlov i exakt en vecka nu, men känns som ett år. det är det bästa som hänt mig hittills tror jag. avslutningsfest, picknick, sol, födelsedagskalas, tårtbakning, konsert, klassfest, filmmys osv är exempel på saker jag haft för mig de senaste dagarna.
 idag satt jag i kungsträdgården med jessica i flera timmar, lapade sol, pratade om värda saker och hatade på duvor o fiskmåsar. sen mötte jag hed och fred och åt en macka med mango. den var god


A u s t r a l i e n
hälsningar från espresso house


Camila

 

junimånad


 
TEGOS MED DE BÄSTA

Har ätit middag och nu är vi hos Siri. Ska dricka te, kanske baka scones, livet är rätt bra ibland.

p

hejhej. 100% inget plugg. 100% halstabletter. mmm

Fjäril Vingad

HEHEHE. Alltså ja. Nu är min musikteori klar, woop (därmed bilden)
Har en massa fina bilder på min mobil, mest några på WAn, några på Niky och sedan lite sugrörsbilder som Avve tog, men de går ju då självklart inte att lägga upp för att tekniken är utdöd som en lurvig mammut. Om det inte är sol imorgon tar jag livet av mig (nästan). DET ÄR 3:E JUNI.
+ för att mamma är ute och köper nötter
+ för att jag har vaniljte hemma

Hejhej säger Einar


maj


my bday!!!!!

a idag fyller jag 18! godnatt


RSS 2.0