Photo Booth

 
 
 
 
 
 
sista är från dagen efter nyår<3 åååå

sjuk, ingen skola och projektarbete

 
             
 
 
 
Det här har jag gjort hela veckan, ritat bilder till mitt projektarbete. kan inte sova men det spelar egentligen ingen roll för jag är ledig imorgon och jag hade bara en lektion idag (4 av mina 5 lektioner var inställda, helt sjukt). och PLZZZ mobba mig inte för att bilderna är fuuuult utklippta 

asdfghjkl

 
Jahajahajaha. Idag skulle jag och Jessica dö i ett deadballpass, men Bengt tyckte att det skulle vara roligare att sätta in ett långt rep istället. Så min eftermiddag spenderades med kören i skolan. Men när jag kom hem hade mamma bakat lussebullar, så nu ska jag mysa i min ensamhet med lite varm choklad och film.

Göteborg på besök

I helgen va björn och filip på besök det va gött. Vi började på bondens och drog sedan vidare till dovas.
 
Bondens
 
 
Dovas
 
 
Jappjapp, det va kul men nu är jag sjuk. sääämst 
 

Joe-Yves Asmar

 
 
Min kamera ville inte samarbeta med mig så gav snart upp med bilderna och gjorde en liten film istället. Detta måste dock varit den segaste visning jag sett i mitt liv, haha, för vissa modeller tog det nästan två minuter att gå upp och ner på catwalken (blev en himla lång film). Men det var roligt ändå, jag och Jessica satt och skrattade oss igenom hela visningen.

ATTITUDE STHLM

 
 
 
 
I lördags vaknade jag tidigt och låg och tittade i taket i flera timmar i väntan på att Arvid skulle vakna. Fick tillslut superbråttom och skyndade hem för att möta Jessica. Så hoppade vi på pendeln och begav oss till Helenelund Attitude Sthlm-mässan. Jag fick mina biljetter av världens bästa http://byfanny.se och var så himla glad att äntligen få träffa tjejen bakom bloggen jag läser dagligen. Vi var i extas, upprymda av stämningen och lite sådär lagom starstruck.
 
 Det som skulle varit en fet kväll hos Hed och Fred med hemmagjord chailatte, longboardåk och film förvandlades dock istället till en seg hemmakväll i min ensamhet. Men Arvid kom över vid elvatiden och hade med sig popcorn så det blev en ganska bra kväll ändå.

NY

 
 
 

H A L L O W E E N

 

som en orkester

 
 
 
Har suttit hela kvällen och kollat på sommarbilder och drömt om Sydafrika och Australien och allt vad man kan göra där som man inte kan göra här. Jag känner mig så fruktansvärt begränsad att jag inte vet vad. Så jag hade en lugnande skypesamtal med Jessica angående design på studentmössor och julklappar och ljusslingor, och sen sprang jag en runda runt vattnet för att rensa huvudet.
 Men nu ska jag istället satsa på att sova länge och djupt och bara förtränga och glömma och drömma.

veckan

 
 
 
Ett: provade studentmössor - så känslodrabbad grej, ångest fast mest kalas. Två: var med min bästa - åt pizza och gick promenader längs Spångas små stigar. Tre: var barnvakt åt min bäbis Sebastian och Paloma - lyssnade på smurfarna och målade med fingerfärg. Mitt liv är bäst

mitt liv


Denna bild står ganska bra för hur mitt liv sett ut de senaste dagarna. Under lovet lade jag undan min kalender, glömde dagar, tider och planer - låtsades att tiden inte existerade. Men så slängs man som alltid lika våldsamt in i verkligheten efter ett lovs slut. Så nu pluggas det.
 Bytte dock ut plugget ett par timmar idag mot disneychannel, ljummen gröt, blöjor och stekt falukorv, då jag var barnvakt åt mina små änglar Sebastian och Paloma. Det var skönt. Dock somnade jag nästan på tunnelbanan hem, och sen missade jag bussen

veckan
 
 
 
Wooptidoo. Har äntligen fixat lite bilder från förra veckan i Dublin, samt Siris halloweenfest helgen innan. Slänger upp lite bilder då och då. (cliffhanger)

lite halloween

man har ju sprungit på lite halloweenfester och var bäst utklädd så måste ju visa lite lixxx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
den här sista bilden är ju väldigt vacker men den fick vara med så man skulle se att mitt hår faktiskt va lite lila! 
 

Gårdag

 
 

h a l l o w e e n

 
Irland är halloweenens ursprungsland, så är det. Så himla världsglad är jag att det är just här jag befinner mig på min favvohögtid. Detta har varit min mest maxade halloween på ungefär tusen år. Hela dagen har vi strosat omkring på Dublins fina gator. Jag får deja vu mest hela tiden, och springer stolt omkring och vet rätt väg till diverse random ställen. Det var cirkus tre år sedan jag var här sist, men ibland överträffar man sig själv.
 Ikväll såg vi Psycho på konserthuset i Dublin med live orkester. Det var maffigt och himla stämning. Sen förvandlades hela stan till en film på riktigt. Överallt strosar monster och olika kreatur omkring. Jag har aldrig varit med om något liknande, aldrig har jag sett folk ta halloween på så stort allvar förr. Det är helt underbart. Folk spårar överallt. Grymt långt inlägg, nu säger jag hejdå. Hejdå.

RSS 2.0