December

 
Den här veckan av jullov har varit en så himlahimla bra vecka. Mycket jul har firats, och lite andra festligheter. I förrgår var temat "från en annan värld" vilket tolkades på ungefär 70 olika sätt hemma hos Siri. Dagen efter spenderades sängliggandes, med min hjälte serverandes frukost på sängen. Idag ville Arvid pront göra en stor snöboll, så förmiddagen gick åt till lek i snön. Sen såg vi Jesus Christ Superstar på Göta Lejon, samt en indisk middag på det. Imorrn ska vara en slappdag. Jag planerar att städa mitt rum och skriva många sidor i min dagbok.

-

 
Igår firades det jul hemma hos oss. Julmat och klappar. Det var himla trevlans. Idag har vi kollat på gammal film från 2003 och jag var nog ungefär universums jobbigaste barn när jag var liten. Men det var mysigt, och dagens planer blev inställda så har passat på att bara dega i min säng med mitt nya te, lite hallongrottor och knäck samt första säsongen av Heroes. Och det ska jag återgå till nu

Bornholm
 
 
 

JUL IGEN

 
Igår och idag har varit två världsafina dagar. Väldigt mycket tack vare min finaste. Idag vaknade vi tidigt, och susade in till stan för att möta Jessigirl. Mellandagsrean flippade. Fick huvudvärk och ångest, så vi uträttade våra ärenden och sprang hem. Sen fikade jag med Mathimatz och pratade ikapp lite om livet och viktiga händelser och roliga saker och sorgliga saker. Det var precis vad jag behövde. Sen begav jag mig hemåt igen för att fira lite julafton med familjen. Fick en ryggsäck och strumpor bland annat. Nu ska jag dö tröttdöden.

för exakt ett år sen 
 
 
 
Här befann jag mig för exakt ett år sen. Men asså, det är ju skönt i Sverige också. Gillar snö. Och knäck och julmust. Sol och palmer och pool och hav och dykning och surfning och kängurus är överskattat.

GOD JUL

 
 
Det är julafton. Och det har varit en så himla bra dag. Det är helt tack vare min bästa. Igår ville jag helst inte vakna, bara sova en vecka till. Men jag pallrade mig upp vid 7 för att gå på det traditionella julspelet i Matteuskyrkan och sen kom Arvid hem till mig och så kollade vi på julkalendern. Den lilla boosten fick mig taggad på resten av dagen och spenderade sen en underbart mysig eftermiddag och kväll med släktis. Har fått grymma presenter, den bästa nånsin faktiskt. Så mår himla bra och nu ska jag sova gott. Hejdå

HED OCH FRED

 
 
 
För en dryg vecka sen fyllde mina två bästisar 18. Grattis Hedvig och Fredrika, ni är bäst. 

JULLOV

 
 
Igår satt jag och Jessica i timmar och tragglade med allra sista historialäxan innan lovet. En barnbok stod på schemat, men vår energi och kreativitet stod på 0 så vi satt mest och drömde om lov. Sen kom Hedvig och så gjorde vi en stop motion-film till vårt projektarbete. Det var himla skojs.
 Och idag hade vi julaslutning i kyrkan. Det var bra sorgligt och fint. Kommer aldrig ha en julavslutning på det sättet igen. Så det firades med lite julmust och fina diabilder a la CH. Sen var jag med min bästa, kollade på film, åt köttbullar till lunch, gick på lite äventyr. Nu landade jag just på sängen efter en middag bestående av hemmagjord pizza, ska börja skriva på mina julrim. Wooptidoo

DOMEDAG

 
Ligger och kollar på 2012. Så himla tagg på imorrn!!!!!!!!!! Det är fan inte var dag det är domedag. Himla spännande, har alldeles svårt att sova. Tänk om jag missar det liksom

Hos en Bonde.

 
I fredags var jag, Siri och Agnes på Bonden Bar och hade det trevligt. Sedan på lördagen bjöd fina Niklas på glöggmys vilket var underbart trevligt, särskilt då jag fick träffa favoriterna Vanja, Hedda och Fredrika på första gången på länge! Alltid lika underbart med kära återseenden. Puss på er.

-

 
Jessicas rum - min favvoplats på jorden
 
 
Projektplanering med bästisarna
 
 
Middagsmys med bröderna
 
 
Pankisar med Jessi och Annaboo
 
Så här skulle man kunna sammanfatta de senaste dagarna lite kort. Vi har haft adventskonsert och gig, så hela helgen har jag mest legat hemma och degat. Arvids knä dog för några dar sedan, så levde lite i handikapp. Sen firades min lillasysters femårsdag med brunchkalas och familjmys. Mycket tid har även gått åt till julkalenderstittning, och barnvaktssittning. (Helt inne på rimm just nu, sitter och gnatar födesedagsrimm åt mina bästa Hed och Fred som fyller år om 3 MINUTER).

En liten överraskning.

 
 
Igår morse vaknade alla VRG Djursholm elever till en stor överraskning i skolan. Det ryktas om att DAGY (Danderyds Gymnasium - VRGD's svurne fiende tydligen...) murat igen ingången till HB (huvudbyggnaden i skolan) och förklarade därmed krig mot VRG. Så här såg det ut. 
 
 
 
Tappra elever gräver och skottar undan all snö. Det var trafikkoner och cyklar inbäddade i högen också tydligen. Fin fint. 
 
 
 
Så här såg det ut när det var klart, lektionerna blev försenade men vad gör det - VRG fick en sann bondingexperience. Och ett roligt minne. (Vi fick även ett fint mail från vår rektor som förtydligade att en polisutredning skulle ske samt att DAGY's rektor blivit informerad om händelsen samt om DAGY's elevråds hotutskick mot VRG's elevråd. Det härni, kallar jag juldrama haha... åh min fina skola)

winter wonderland

 
 
 
Snön är helt sinnessjuk! Jag ligger fortfarande hemma med feber och ont i alla kroppsdelar, men begav mig ut i yrvädret för att införskaffa mig lite obligatorisk ligga-hemma-o-vara-sjuk-ben-and-jerrys och blev helt förundrad. Alla gator är avspärrade och jag fick pulsa mig fram i en halvmeter snö. Och jag bor liksom mitt i stan. Blev alldeles full i skratt när jag halkade och kämpade mig till affären som ligger en halv minut bort. Kändes som värsta äventyret.
 Snölagret växer på min fönsterkarm - snart ser jag inte ut. Ordentligt insnöad, det passar ganska bra in på hur jag mår just nu. Känns som att min hjärna håller på att sprängas, men är ändå glad för vårt fina vinterwonderlanddd

parthey

Ligger i min säng, samma plats jag spenderat större delen av min dag. Med huvudvärk. Och feber. Och halsont. Och lite mer därtill. Det är jobbigt - har blivit alldeles stel, känns som man får liggsår när man ligger stilla såhär en hel dag. Och dör uttråkningsdöden. Det enda jag har gjort idag är 1. kollat på gamla Desperate Housewives-avsnitt 2. ätit makaroner med smör. Nu pratar jag i telefon med Arvid. Eller snarare "vill du lyssna på mig när jag borstar tänderna?" jag "okej" så nu ligger jag och lyssnar på ett surr av en eltandborste. Han sjunger lite samtidigt. Mitt liv är party, nu ska jag sova och hoppas på att vakna frisk.

RSS 2.0