svalkar vinden

Vi hade ett oförberett prov på engelskan som alla tydligen visste om förutom jag. Lol liksom. Den svenska björnstammens nya singel släpptes idag så jag är lite i extas. Dessutom har jag insett att det är jul om några veckor, och julkalendern börjar IMORRN. Flipp. De närmaste lediga stunderna kommer att spenderats med glöggmys, julfikor, en och annan fest, julbak, pluggpluggplugg.

Om exakt 26 dagar drar jag till Australien. Hallelujah

1789

Jag har 100 procent batteri på min mobil Jag har ätit lite mango sorbet för att min hals ska börja leva Jag vill till SNS i helgen, fynda! Kasst Puss

inspire me

Tumblr_lv7sirxagg1qf69a0o1_500_large

Art-beautiful-eyes-fashion-fun-favim.com-183569_large

Tumblr_luxkisagoi1qjti7po1_500_large

Helst hade jag gått i ide nu och inte vaknat förrän i vår.

jul hos mange



Wow, vilken egen lördag. Och efter två dar av ganska brutalt festande känner jag mig inte direkt i form. Dagen har spenderats i min säng ätandes Ben & Jerry's och lyssnandes på julmusik. Igår var det glittertema at Susannas. Så mycket drama heela tiden att jag förlorar lustglädjen lite. Hade inte bangat på att hoppa lite från en bro igår, men tack vare fina människor och värdheten av att faktiskt leva var inte kvällen helt dålig. (!!!)

• Julmusik ftw - Mange Makers – Jul hos Mange


mamama

online gif creator
Jeez. Känns som jag ska spy upp mina inälvor och att mitt huvud ska sprängas i tusen bitar. Med andra ord - min fredag var awesome. Lite feztligheter hos Karl, men begav oss sen hem till Cissi med ett gäng pangbra killar till sällskap. Sen sov vi gott i Cissis underbara säng, och vaknade upp till en hejdundrans frukost bestående av bland annat gröt, te, morotsbröd, hallonsmoothies och en heel massa vatten. Är fortfarande bakis, men börjar nu tagga inför ikväll. WEHO.

vi dricker te, du tar min hand och säger att, du säger att jag är det vackraste du sett.



Efter vår konsert i torsdags tog jag, Hed och Fred en nattfika på ett glammigt hotell. Lite spontant. Vi drack varm choklad, tittade på konst, uppdaterade instagram, planerade vår helg, pratade om bra saker och andra trevligheter. Och ikväll ska bli en bra kväll.


Freak



jag kan komma på en hel massa saker som har vart bra med den här dagen - 1. det var tända ljus på alla bord i matsalen idag, så även fast maten inte var nån höjdare så var en myslunch med mina närmaste det! 2. vår lärare tyckte inte vår konsert igår var usel (y) 3. slog nytt rekord i tetris på naturkunskapen idag (hellyeah) 4. jag och jessica köpte chailatte + saffransbiscottis och gick på julmarknad 5. ikväll är det fezt, imorrn är det fezt.

konserten


fezt

muntra barn

arvid+frika+jag+oskar

+


Min mamma bakade citronmuffins för ett par dar sen. Det var värt. Imorrn har vi unicornlovers konsert. Det är lite mindre värt, men funkar ändå liksom.

Camilas


jag och mina beztisar


söta Malou


Stal alla bilder från underbara Camila. De är tagna förra fredagen, under Camilzis födelsedagsmiddag. Det var otroligt mysigt, bra, gott, trevligt etc. Och jag och mina vänner skrev ett rim och allt. (plötsligt fanns en Camila där, alltid redo att hålla en kär). puss finaste

tisdagen

Stackars bloggey blir lite bortglömd i all vardag. Igår var en bra dag, förutom att Anna och Fredrika mina älsklingar var sjuka. Bara ni blir friska tills på lördag, för då jävlar. Efter skolan gjorde jag stan med Hugo, Linus och Jasmin. Himla bra var det också. Och på lunchen köpte jag och Headwig choklad.

pumped up kicks


dräggigt the way we like it


nyktert på vägen hem

En rätt bra kväll alltså. Gjorde i ordning oss hemma hos Cissi, satt i hennes stora säng och lyssnade på bra musik, sminkade oss och valde kläder. Köpte en mango i present till Stella, innan vi släppte loss och dog i hennes takvåning. Utsikt över hela världen. Blev alldeles hög på omgivningen (och lite andra saker). Kvällen slutade med oändligt av drama, men när gör det inte det liksom?

unicorn me



Igår var alla hemma hos Camila och de va fezt. Vi åt tacos. Vi åt kladdkaka med varma hallon och grädde. Vi lekte awkward bordlekar där alla satsade galet. Vi hade en jätteemotional presentutdelning. Vi drack bål. Vi skrattade. Vi hade det så otroligt trevligt.

GLOBEN


I torsdags var vi i Globen och repade i 8 timmar. Det var lagom najs. Jag gjorde flygplan av mina noter och råkade av misstag kasta ett på min lärare. Det var inte heller så najs. Oh well. När vi kommit därifrån gick jag och fikade med Lovisa på ett mysigt litet ställe i stan. Alltid lika trevligt. Därefter mötte jag Ellen och vi hade vårt standard torsdagschill hos mig med ett ton godis.

07:07

P1015859_115663801_large
globen nu. woop

sha sha manic



Åh. Idag grät jag på engelskan. Och efter skolan gjorde jag stan med Hedvig. Det var awesome. Fikan med Ida blev dock inställd, men jag sökte tröst hemma med lite varm choklad och allt blev bra igen. Kollar vinterjackor på nätet, och insåg precis att om man glömmer K:et så kan det bli lite galet.

+++

Tumblr_lq75hdrjo31qbi1cko1_500_large

Tumblr_lmp4nwjz2v1ql6c4jo1_400_large

Tumblr_lt1ly5ikfu1qelbmqo1_400_large

Tumblr_lqnkh0sqte1qepq0zo1_500_large



älskade ♥

light up the world



Efter skolan idag träffade jag Fred och Cissi och myste på stan. Drack gott på Espresso House, och pratade om allt mellan himmel och jord. På vägen lyssnade jag på Glee-soundtracket i Arvids nice lurar. Sen lagade jag tacos till familjen, och har sedan jag åt färdigt suttit och planerat de kommande månaderna. Planer i massor. (!!!)

Montreal/Tokyo/New York/London/Barcelona/Dublin/Hamburg/Mexico City/Berlin/Miami/Québec City/ Sãn Paulo/Seoul/Rotterdam/Florence/Chicago/Paris/Los Angeles/Eugene/Amsterdam/Cleveland/Waikiki/Sydney/San Francisco

!!!!!!!!!!!!!!!!!


sommartid



 

Alex är världens bästa. Har inte träffat honom på 16 dagar, vilket är lite galet. Men nu är han frisk, o jag blir glad!
Förresten får ni se min fina fototråd jag hängt upp. Ohja. Fick inte plats i kameran så fick bli två små cpbilder. Men det är najs. Nu ska jag kolla på True Blood. Den serien är knasig.

sponsored by destiny

Tumblr_lho3xjdyme1qau6v1o1_500_large

Tumblr_lud9xzg2tr1r49t5mo1_500_large

Tumblr_lnnwwbyb4q1qa59zso1_1280_large

284931_138134839606420_135798576506713_235287_4546360_n_large

Tumblr_lo8e0if5x41qlxsxoo1_1280_large

Fick nyss en jättefin eventinbjudning till en födelsedagsmiddag hos Camila nästa fredag. Jäättepepp! Inte varje dag man blir bjuden på middag till världens finaste tjej. Förutom det har min dag vart ganska värdelös. Tog en dusch. Åt lite glass. Såg True Blood. Slänger upp lite fler fisheyebilder senare, så håll utkik. woop

mer av dig



Mitt fejkförhållande med Petter på facebook fick just 80 likes. La gente esta muy loca känner jag. Min mormor ringde o va så glad. Allt är sådär lagom random. Och jag vaknade vid ett idag, för pratade med Niklas till typ halv fem igår. Inga vända dygn här inte.

fisheye





2 trevliga festliga bilder tagna med bästa fiskögat. Hämtade ut filmen idag, wehå.

insanity

Tumblr_lsgi2kpk0d1qfsee9o1_500_large

Tumblr_lsghz8c7ne1qfsee9o1_500_large



Idag såg jag Romeo + Julia på Göta Lejon. Jag grät som en jag-vet-inte-vad. Varje gång hoppas jag att dom ska veta bättre, och inte ta det fucking giftet. Oh well. Måns dög mer än väl som ögongodis i ett par timmar, och dom sjöng som gaaalna. Sjukt bra. Sen gled jag upp till Elviras mysehus, där det bjöds på te, choklad och ypperligt sällskap. Vi låg 7 pers uppe i hennes loft, lyssnade på JB och pratade om livet. Efter ett 3½ timmes långt samtal med Niklas känner jag mig nu rätt mör. Peace!


fghjklkjb



niklas är jättegullig. idag träffade niklas en liten häst, o den var jättegullig. då frågade niklas om den ville bli hans vän, men då sa hästen att han skulle tänka på det. så nu håller niklas tummarna. story by niklas johansson.

hacka hål.



När alla hade gått igårkväll tog jag fram lite Rocky Road och låg och skypade med Niklas. Jag kollade på OC och How I Met Your Mother, och skrev dagbok. Idag ska jag hämta ut min film från framkallningen, och sen se Romeo och Julia på Göta Lejon. Chillelördag

pucko

make an avatar
Har just röjt upp det sista efter vår trevliga kväll, och kopplar nu av med lite Pucko. Det var Malin♥, Fanny, Fredrika, Hedvig, Anna, Sara, Cissi, Siri och Camila, och det var fruktansvärt mys. Vi åt pizza och kollade på Cinderella Story 3. Episk kväll helt enkelt. Och mitt fejkförhållande på facebook har över 60 likes. Godnatt ppl

GALANT



Hej kompizar! Jag och Sara sitter här och myser i mörkret, för Camila var trött och gick o lade sig. Feztlig fredag! Men snart kommer mina favoritgirlz hit redo för chill, film och mat. Det blir gott. Puzz

+

Vi är vakna. O jag har 2 prov imorrn. Känns stabilt.

torsdagschill



Tittar på Glee med Ellen. Vi köpte lite filmgodis. Nu mår vi ganska dåligt.

Like a train on a track man

make avatar
Idag vaknade jag klockan 12 av att pappa frågade om jag ville hänga med ut och käka lunch. Det bangade jag inte på, utan drog ut på godaste thailunchen på länge. Mätt och fet strosade jag sen runt på stan ett tag, lämnade in film på framkallning, köpte en ny dagbok etcccc. Nu ska jag äta glass, titta på True Blood och plugga NV. fred ut!


Han sa ''Hej tjejer''

Igår träffade jag, anna och fred Bert. Ni vet, CarolaBert. Om jag hade haft ett mjölkpaket till hands hade han fått det. Imorgon är det grå dag 2.0. Men jag ska till tandis och till skolan. Hejsvejs bananer!


✟ ✟ ✟ ✟

Tumblr_lueko1upnd1qer8hao1_500_large

Y_695ea36b_large

Tumblr_llp4m97eux1qhdzh3o1_500_large

+

Lista över bra saker just nu.
+ idag hade jag hedvigs virkade klänning, och den var så fin
+ nu har jag börjat använda min mössa. vinter hejhå!
+ jag lyssnar på justin biebers julalbum
+ imorrn kommer min bebis hit och sover. vi ska kolla på film och äta oss feta
+ på basketen på gympan idag gjorde jag flera mål. true story

the animal inside of you


Kanske gud gillar mig litegrann ändå. Igår var jag ledig, idag hade jag två lektioner och imorrn är jag ledig igen. Efter skolan idag så slöt jag upp med fikaföreningen och myste på ett café. Det var himla trevligt. Vi satt och pratade om tårtor och kakor, sen visades högst olämpliga filmer från Siesta. Men det var okej, saknar de dräggiga sommartiderna. Och dom där människorna tycker jag mycket om.


KIDS

281858_261754887170399_253712181308003_1139003_5961727_n_large

Idag hade jag utvecklingssamtal. Min lärare var god och förklarade hur underbart han tyckte det var att det fanns såna som jag som har insett att betyg inte är allt och som kan acceptera att gå ut skolan utan MVG i alla ämnen. Vet inte riktigt hur man ska tolka det, men hade förväntat mig värre kritik. Han nämnde även hur skämtsam och avslappnad han tyckte att jag var, och sen liknade han mig vid ett creep ur en gammal skräckis. Jag gillar min lärare, och hans ärlighet.


godnattz



weehoo har legat o skypat med niklas i typ fyra timmar. har fått akut tandvärk min nya tand, som jag vill avliva. fml. är så trött att jag inte orkar sova. dfghjkjhvhjkliu

be stupid for succesful living



"Enjoy xxx
One Size Fits All
If it is too big for you. Eat more.
If it is too small. Diet.
If it fits you. Congratulations.
Be Stupid at diesel.com"

++++++


bonheur



Igår somnade jag innan klockan var åtta. Det var insane. Hade en helt datorfri kväll, lyssnade på Veronica Maggios Satan i gatan och dog i nostalgiångestattacker. Inte helt olik denna kväll. Ligger på sängen med nytvättat hår, kollar på True Blood, dricker julmust, funderar över franska glosor. Imorrn har jag 2 lektioner, idag 0.

+ Och idag när jag gick ut för att sola solarium tog jag på mig min mössa. Winter's in the air woop

serendipity

Tumblr_lu0om43j5s1r2bueto1_500_large

Tumblr_lkbsz36kou1qb9fxpo1_500_large

Tumblr_llomqtv7yw1qa2tb2o1_500_large
Den här dagen var bra. Repade 2 timmar i skolan, sen åt jag en god sushilunch med mina beztisvänner Hedvig, Fredrika och Anna. Tog mig därefter en sväng ut till Spångalandet lyssnandes på min ipod som är fullproppad med ny musik. På vägen hem var det sol. Då blev jag varm i hjärtat och fick lust att sola lite, and so i did. Nu sitter jag här, lagom lökig, ska kasta mig in i duschen nu. LATER

elva

Jag har egyptiskfalafel abstinens. Helt ärligt det bästa som man kan äta. Igår var helt kass i hjärnan efter alla flygturer så jag sov 20 timmar. Idag har jag en promenerat i mina easy tone och ätit jag lax. Saknar mina vänner!


jul igen


Japp nu är det

i'd love but don't know how to

188886_1883930542011_1353784375_32159663_4490644_n_large

Tumblr_li239g17zg1qd1za2o1_500_large

Tumblr_lcz1krlcea1qcnkqto1_500_large

Tumblr_lhtse6pvdv1qd0knjo1_500_large

i'm always lost for words
you look like a thousand suns, i wanna be
the only one left when your day is done
+

TONIGHT.



Myste med mina favoritcheyer på 60. Det var mysigt och lökigt som alltid, standard kvällshäng. Nu ska jag se klart Gökboet som jag började kolla på igår. Stängde av när den närmade sig slutet för det kändes som något sorgligt skulle hända, och sånt palla jag inte med.

been there done that



















Hell yeah. lite grejjer att checka av min bucket list. kvar återstår bland annat att bestiga mount everest, hitta botmedlet till cancer, träffa justin bieber etc. så har definitivt det jobbigaste avklarat.

fulkultur


Idag har jag legat på soffan med mamma och kollat på Outsiders och ett program på trean om överviktiga tonåringar. Fezt. Jessica skulle komma över och ha vänner-maraton med mig, men så blidde det inte så. Men ska träffa mina favoriter ikväll över en fika. Jarrå

D.A.N.C.E.

Tumblr_ln9edexmaa1qktlwko1_500_large

71988-26bed8-320-213_large

Tumblr_ll51lz1qwl1qbyxdno1_500_large

Yelle – Safari Disco Club
Justice – D.A.N.C.E.

hej.

vet inte varför jag gör det här, men fick värsta impulsen att skriva något. jättemeningslöst egentligen lol

förut hade jag en programpunkt på bloggen som jag kallade "dagens citat" (dock gjorde jag det bara två gånger, men det räknas ändå). Så ja, här kommer dagens citat:
"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar."
- Nalle Puh

peek-a-boo


+ jag va ett gulligt barn, ja.
jag ligger och kollar på mönstret min lavalampa bildar i taket. svär det såg ut som en unicorn

young blood





http://open.spotify.com/track/23Spo6u9ryaT5leS4V4Vhe
mina väggar är inte ens randiga. det är min lampa. om man snurrar den känns det som man åker karusell

SE7EN



+ varm choklad och kaffe har blivit ett måste i min vardag. keeps the julfeeling going. mamma har bakat chilikakor, men för att vara lite exotisk tog hon jalapeños istället för chili. dom smakar grönsaker. en bra sak; med lov kommer mycket fritid. så x antal timmar av dagen har spenderats i mitt rum med mitt nyaste projektl. ja jag är cool


▲▼▲

Tumblr_lfj8usefgi1qzrf3oo1_500_large

Tumblr_lgi3t1hlpz1qzarwuo1_500_large


shutter island

how to make a gif
myser med tända ljus, kaffe och saffransgifflar. och kollar på shutter island. värd kväll.

Random sommar.


otisito, siesta

tjillin', afrika

snyggaste vän

vive le france

kappa, siestin'



regnar aldrig i paris

emil o jag, Födelsedagen med stort F

och med detta vill jag säga hejdå sommar. lyssnar på julmusik och äter saffransgifflar med kaffe. min syster bakade pizza till middag. den var god. livet leker igen.

walcott


sitter och pratar med Alex i telefon. han är sjuk o ligger hemma o knarkar. lite avundsjuk alltså. skicka goda tankar åt honom! nu ska jag röja upp hemma, och sen dö med en film. latero

california english

Tumblr_lqe9ac7fw81qhiwzso1_500_large

vampire weekend ÄR det bästa jag vet. nu ska jag poppa popcorn och titta på Shutter Island ++

los excèntricos

208313_138796069523002_100001778297320_214992_5198595_n_large

Tumblr_lu14rbu6po1r4g95ko1_500_large

Tumblr_lsz9c236sx1qd94umo1_500_large

jag spelar för livet

Igår var en konstig dag. Fast Elvira är alltid bra. Vi körde en klassiker med fika på 60, sen besökte vi BR och köpte unicorntatueringar. Har en fin regnbågsfärgad på halsen atm. Awesome. Sen träffade vi Linus och Petter, och chillade runt lite. Idag är ingen bra dag. Återgår till min Gossip Girl-maraton nu, yäh

lyckan


Hej Viktor! Såhär glad kan man va

12:16




Nu ska jag träffa min finaste Elvira över en fika. Det är därför jag gillar lov. En fika med världens bästa slår aldrig fel. Är galet trött, min hjärna gör ont, så resten av dagen går nog åt att chilla med Linus och sen hem och kolla på film med la familia. Brabrrra, nu ska jag springa för jag missar bussen

last tango

Skulle på fezt hos Anna, men så tyckte inte grannarna det. Woop... Så vi drog hem till Niklas och kollade på Hannibal Rising. Det var mysigt - jag, Hugo, Niklas, Linus, Alice, Felicia, Kevin, Tove, Ben - alla i en soffa. Nu ligger jag på sängen och dör. Har pratat i telefon och ätit nybakade kakor. Men Gossip Girl väntar. Sleep tight


RSS 2.0