hejhej jag är ny och jag ska spåra

OKEJ nu jävlar. nu kommer min sommar + bilder höööööö och det är alltså jag  
Skriver bara om det bästa. fanns iof ganska mycket mer som va bäst som jag inte skriver om men ändååå!
 
Vi börjar med överraskningsfesten för vanja! det va bästbäst 
Sen sprang vi på massa studentmottagningar!
Jag och fredrika bokade spontant biljetter till turklandet!
Jag köpte en polaroidkamera och tog första bilden. hade tom riktiga modeller 
Vi åkte till turkiet och bara hade det bäst
Taggade till Emmaboda
Va på Emmaboda och hade det bara bäst.
Jag var sjuk.. igen och gjorde ungefär 500 svanar + gosade med en valp
Åkte ner till skåne och var med den här filuren och Mahlet! Sedan satte sig jag och cissi på ett tåg och åkte till gööötet och way out west.
Där va det mycket folk. vi sprang runt på nätterna på motorvägar och skrattade så mycket så vill höll på att kissa på oss+ bli påkörda. 
Sedan packade vi väskorna igen och begav oss till Alingsås och min farmor som fyllde år!
Vi satt fast i en hiss i en kvart. det var varmt och när luften började ta slut drabbades alla av panik. förutom jag som satt och asgarvade i ett hörn och tog kort istället.
Jag träffade ÄNTLIGEN min tvilling! han va bäst
Jag klättrade på väggen på bondensbar som är typ den finaste eveeerrr
skrattade med niklas
skrattade med vanja
Jag va stel på espresso house
OCH jag hade fest. och den blev bäst (hade en till fest nu i veckan men inga biilder:(()
 
SÅÅ nu har jag skrivit typ det längsta inlägget någonsin.. men det är naaajs!

Sydney

 
 

Halloween

Jag vet inte varför jag är kär i Halloween, men av någon anledning är jag det. Förra året hade jag vingar och krona. I år blir det något helt annat. Jag önskar att bus eller godis var större i Sverige, för det är typ det roligaste som finns. Man får klä ut sig, man får skrämma folk, man blir skrämd, man får godis. Bättre blir det liksom inte. Mitt bästa minne är när vi gick trick or treat i Los Angeles när jag var kanske sex, sju. Det går ju inte ens att beskriva med ord liksom. Känslan när man kom hem och tömde sin plastpumpa på godis över köksbordet och så jämförde man vem som fått mest. mmm

Dublin


 
 
På tisdag åker jag till Dublin. Det var ungefär en evighet sedan jag var där, men det som präglat sig fast i minnet är de små söta gatugränderna, de fina parkerna, små bokhandlar, tvåvåningsbussarna, men framförallt faktumet att det växer blommor överallt, Det måste vara universums grönaste lilla stad. Hela Irland blomstrar liksom. Jag vill bara dit, vill springa på ängarna där Holly och Gerry träffas i Ps. I Love You. Vill dricka irländsk öl och whiskey på nån pub och köpa dammiga böcker. Villll

Lov

 
 
 
Igår åt vi classy födelsedagsmiddag á la Michaela på Pizza Hut. Det var decenniernas mys. Innan var vi hemma hos Mickis och åt tårta och drack jordgubbste. Sen gick vi ut och drack lite öl, men vi var alla trötta och mätta så blev inte så länge för min del. Drog hem och kollade på Vänner istället. 

tralala

 
Imorrn har jag Mozartkonsert. Sitter och lyssnar in alla låtar på Spotify, ändrar till private session hoho. Har varit så fruktansvärt rastlös hela dan, trots att jag har haft saker för mig hela tiden. Började nyss skriva på min önskelista. Och så började jag kolla om Gossip Girl från början. Och så har jag börjat sy på min maskeraddräkt. Och ja. Har fortfarande hicka som jag skrev i förra inlägget, herregud döda mig nu. Har kommit på att ifall man har munnen öppen på ett visst sätt när man hickar så låter det jättekul.

Jul i vårt hus

 
 
Såg just det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Åherregud, vill dö. Bortsett från detta har min kväll inte varit särskilt händelserik, men inte så himla dum ändå. Jag träffade Siri efter skolan och satt på Odenplan och åt varsitt vaniljhjärta och drack lemonad. Sen shoppade vi Happy Socks. Siri är så himla bra hon.
 När jag kom hem satt jag med min lillasyster och kollade på roliga youtubeklipp, och blev supertaggade på att göra egna videos. Ska filma supermycket i Dublin! Sen messade min bästa och vi möttes i en park och gick en kvällspromenad. Nu fick jag universums mest brutala hicka helt plötsligt. Känns som hjärtat stannar varje gång (gör det det? Har för mig att någon sagt det, och känns logiskt!) Aja. Nu ska jag lyssna på julmusik och kolla vidare i mina jultidningar.

Michaela Bång

 
Idag fyller min favvotjej i världen arton. Vi överraskade henne med brownie och en nyckel som leder till en hemlig plats. Vi ska föra henne till platsen när hon minst anar det. Så himla mystiskt och spännande - äventyr när det är som bäst. Jag kom förresten på att jag ska önska mig upplevelser i julklapp. YOLO.

nää

 
 
Nästa vecka är det höstlov, och det är ju inte klokt. I helgen ska det bli minusgrader. Håller tummarna att det snöar. Allt är förövrigt på topp. Hade religionsprov idag, och det hade kunnat gå himla mycket sämre. På torsdag är det Mozart-konsert och jag är till och med taggad på det. Mickis fyller arton imorrn, och på fredag blir även Camila myndig. Det är bokstavligt talat kalas varje dag.

Halloween 2011

 
 
 
 
 
Blev så taggad av alla tankar på halloween, att jag letade upp bilderna från Arashs halloweenfest förr året. Det var en himla bra fest minns jag. Jag var kreativ gånger tusen och klädde ut mig till prinsessa - vissa tänkte däremot lite längre, till exempel Kajsa som var en lyktstolpe. Annars fanns där ett antal katter, poliser, djävular, Harry Potter, Blair Waldorf, vampyrer, geishor, hillbillies, en robot och ett flertal döda människor. Halloween är då man passar på att tämja på gränserna. Så tänkte nog även en viss Franco när han dök upp i endast borat mankini.

taa-daah

 
Stämning upphöjt i ettusen.

sommartid

 

 
 
 
 
Idag gick jag lite på stan med Jessica och Sara. Hoppade av glädje när vi fick syn på det stora uppblåsta spöket som varje år pryder himlen över drottninggatan. Halloween är min bästa tid på året. Vi gick in på the Body Shop och provade krämer som doftade av pepparkakor och cranberries, förundrades över julskyltningar lite här och var, spanade in linser och fejkblod på Buttericks och besökte sist men inte minst Olssons tyger för lite inspo till maskeradkläder. Gick därifrån med en stor påse, imorgon ska här sys.

fred och hed

 
 
Hela dagen har spenderats med huvudvärk under mitt duntäcke i soffan. Haft Gossip Girl maraton och ätit cookie dough. Är fortfarande trött, så nu ska jag försöka sova. Imorrn ska jag göra stan med Ellenbabe och sen mysa med min bästa. Men nu måste jag somna fort så att imorgon kommer fortare.

världskalas

 
 
 
 
 
Såhär bra kan hösten vara. Fått fart på min strumphysteri igen, och jag gillare. Förresten, måste bara berätta den mest världsabra grejen nånsin. För en dryg vecka sen glömde jag min mobil på tunnelbanan. Insåg det sekunden dörrarna stängdes och ångesten slog emot mig. Ville dö i ett litet tag, sen accepterade jag att den var borta och levde livet med min gamla, rosa Samsung. Igår lämnades den in på hittegods. Ville bara tillägna detta inlägg till hen som hittade min bebis. Tack!!

siri och loffie

 
Är ni bäst i världen eller?

ettusenetthundra

 
Wow. Detta är vårt 1100:e inlägg! Jaha respekt. Jag tänkte bara skriva att jag älskar regnet. Alla bara hatar på det, för att det är kallt och blött och grått och förstör frisyren etc. Det brukar ju vara jag som klagar högst och mest, fast idag gillar jag regn. Det är fint och det är svalt. Och det skapar stämning, och det passar in tillsammans med höstkonsert i Berwald - vår allra sista höstkonsert i Berwald. Gillar att det är bäcksvart ute vid halv åtta på kvällen. Ikväll när vi gick hem från BWH delade jag paraply med mina bästa, och jag gömde mig inuti min pälsjacka. Hösthösthöst

perspektiv

Detta var en bra morgon i våras/somras. Den fångar ganska bra stämningen i Siris kök. Äter nog inte hellre frukost någon annanstans än just där. Här sitter jag och drömmer mig bort till sommarstunder, när historiaboken kallar. Imorgon är det historiaprov plus höstkonsert, och därför repade vi i Berwald idag till klockan 8. Mina ögon stänger sig själva, och jag vill inget hellre än att glida ner under täcket i min varma säng. Satsar inte på högsta betyg.

TDCC

 
Det enda jag lyssnar på (detta), Längtar efter maj, och där har ni anledning nummer ett. Vi hör dem spela den sjunde, det kommer bli det bästa på jorden. Bara jag och alla mina bästa. Tänkte på en sak, denna bild skulle lika gärna kunna vara vår som höst. Ingen vet. Men nu ska jag göra min lit/ge lärare glad och skriva en höstdikt. Den blir typ fin. Fast den handlar inte ens om höst egentligen, jag bara låtsas att den gör det. Egentligen handlar den ju om någonting helt annat.

Igårkväll



 
 
 
 
 
 

hos Jessica

 
 
 
 
 
Stämning hos Jessi igår. Vi åt Annas nybakade brownies, tände ljus och rökelser, drack vin. Jessicas säng är den största på jorden, och den myste vi i. Det blev lite spontan högläsning ur Jessis gamla dagböcker - vi läste om Hamburg, och sen slog vi upp detta datum för ett år sen och läste om Blixtens förra spårfiesta. Vi lovade att kvällen skulle överträffa den för ett år sedan. Det gjorde den. Vi tog oss bort till Blixt och dansade sönder tillsammans med enmassa fina människor. Missade tolvan ungefär fem gånger, men kom hem till slut.

SHOULD I

 
Idag har jag hängt runt i hängselbyxor, gör det fortfarande. De är SÅ mysiga så att jag vill bo i dem föralltid. Fast det skulle inte gå eftersom den riktiga ägaren är Hedgos (å tror inte hon skulle uppskatta om jag snodde dem ifrån henne hehe). Men för idag låtsas jag att de är mina. Oj nu började det regna, vilket betyder att världen vill att jag ska läsa om Medeltiden som jag inte lyckats börja med ännu. ÅH jag vill kraffsa och gosa och mumsa och hoppa och leva lite till först bara. 

Söndag

 
Söndag. sol. 
Igår gosade jag med Matilda, det var superbäst. verkligen supermums så jag blir glad. Åå ahh. För ett tag sedan följde jag henne till busshållplatsen, så nu sitter jag här. Ska plugga historia men vill egentligen bara vara ute i solen (den är så varm å bäst), fast det här funkar ganska bra ändå. SEN kanske jag ska göra något roligt, typ mata hästarna med bananer (fast kom på att de åkte i veckan så nu finns det inga hästar på ängen mer, åh.) Eller så ska jag plocka äpplen å göra en äppelpaj ELLER kanske köpa ett par skor, vem vet vad som kan hända. Jag lyssnade på en fin låt nyss också. 

kalas hos Ejeby


 

hallåhej


Den hära bilden tog jag på vårt hotellrum i Paris. Ser ut som en ekorre. Nu hoppar jag in i duschen och sen sticker jag hem till Jessigurl och taggar till Blix fiesta. Hade med mig kameran igår till Ellies fest, men lyckades såklart inte komma ihåg att ta upp den ur väskan.. Men ikväll ska jag fånga alla bra ögonblick på bild, och sen ska jag dela dem med alla unicornlovers *låtsas ha tusen läsare*

hos blixten

 
 
Detta är från Blixtens 17 års-fest. Nu fyller hon 18. Grymt passande att jag skulle trilla över dessa bilder just idag. Blir helt yr av att tänka på allt som hänt detta år. Om någon hade sagt till mig hur mitt liv skulle se ut idag för ett år sen hade jag nog inte trott på det. Det känns helt löjligt bra - äntligen flyter allt på så fruktansvärt bra liksom. Har en hel del tråkiga minnen för Blixs förra fest, så denna kväll ska jag ägna åt att skapa nya, fina minnen som helt ska få ersätta alla de gamla. Wooptidoo!

Stämning

 
Min syster fortsätter baka pepparkakor. Det är en sån julefröjd uti vårt hus! Får hela tiden för mig att det är mycket närmare jul än vad det i själva verket är, så blir konstant besviken. Men spekulerar över julklappar och pyssel ändå. Säger varje år att jag ska skriva julrim, är dock aldrig ute i tid. Men detta år ska det bli av! Kalas.

Fredag hela veckan, Pizza Hatt å de bästa

 
Igår var en av de bästa dagarna i hela mitt liv typ. Efter att jag och Camila suttit i skolan å jobbat lite på projektet gick jag över den där bron vid Fridhemsplan hem till Avvo där Wan, Hed å Victor var och gosade. Vi köpte VÄRLDENS GODASTE pizza någonsin från Pizzerian/ Pizza Hatt som Weekdaygubben har startat. Mums. Vi hade tända ljus å det kändes verkligen som världens underbaraste hösdag/kväll. Vi såg på The Grudge också, den var inte så läskig, väldigt lite i så fall hehe. Loffie kom också och sen åkte vi hem till Elli-babe där det var party! Å igår var SÅ BRA. Men idag kommer bli lika bra för snart kommer Matilda å vi ska laga mat och bara ha det allmänt bäst, längtar. 
(Juste jag lånade bilden från Victors instagram, så blev lite galet MEN JA! OCH WAN Å AVVO GAV MIG EN FLÄSKLÄPP+ ATT JAG RÖR MIG SÅ SER UT SOM ETT SPÖKE.) 

hela världen

 
 
Igår samlades vi alla hemma hos Arvid och beställde surdegspizza och taggade till med The Grudge. Sitta i matkoma och kolla på skräckisar mitt i natten men mina bästa, bättre blir det knappast. Olof kom över och åt upp resterna, och sen skrämde vi livet ur Arvid och Victor.
 Därefter bar det av mot Ellinor. Hon bjöd på fest med mycket skratt och dans, dock så var vi vid detta laget ett måttligt trött gäng, så vi begav oss hemåt fast natten fortfarande var ung. Men det var ingen fara med det, utan hade det trevligt hemma hos Arvid istället. Vi blev väckta imorse av at Victor kom och drog av oss täcket. Snällis.

Who knows

 
 
 
 
Chillar runt i mina glitterstrumpor. Pratar med Matilda i telefon. Vi är båda lite övertrötta, och finns inget härligare än att lyssna på hennes skratt. Hon flippar. Jag behöver knappt säga nånting, tror hon är full.
 

Upp och ned

 
Texten i det förra inlägget kom över bilden. Blev lite fel, men här blev det ju bra. Två fina gos i en soffa på ett rätt så bra ställe med en rätt så bra chaillatte osv. 

Födelsedagar


Idag är en rätt så underbar dag. Mamma fyller år å det ska firas med prinsesstårta (typ det bästa i hela världen), det är allmänt mums helt enkelt och jag vill kraffsa på alla mina bästa! hehehe
Wehå, nu har jag uppdaterat! Känns rätt bra! En annan sak som är bra är att Two Door Cinema Club har konsert i vår, kommer bli SÅ BRA!

mer av dig

 
 
 
Visst vaknar man klockan 7 när man inte börjar förrän 14. En skypedejt med mina duvor vid halv tio, två produktiva timmar av religionsarbetande och en kall dusch senare sitter jag nu här med mina finaste glitterstrumpor på och bereder mig för att bege mig mot skolan och möta upp min bästa. Det är höst i luften. Dör på att det är fredag imorrn. Fast en fridfull död av lycka. Mitt liv består av 98% fredagar, känns det som. Underbar känsla, men man blir helt mindfucked. Helg hela veckan. Precis så känns det.

summerloving

 
 
 
Idag var jag hemma hos Jessica och hade det ultimata höstmyset. Vi tänkte egentligen ha julmys, men kändes lite att ta i, så resulterade i ett spontant höstmys istället. Vi bakade äppelpaj, satt i hennes kök och drack chai te, pratade hemlisar och skrattade så att teet nästan spilldes ut helt.
 Denna helg är en helg värd att längta efter. På fredag blir det pizza och skräckfilm hos Arvid, sen bär det av hem till bästa Ellie för dans och spår. Temat är prylar och manicker, har aldrig varit med om något liknande och kan inte annat än att se fram emot det. På lördag står fest på schemat igen, denna gång hos ingen mindre än allas vår Blixt. Favorit i repris.

Sydafrika

 
 
Tänkte bara tilläggatt killen som jag och Mickis handlade av idag inne på Monki var fett snäll, så han förtjänar att få stå med i vår blogg. Sådärja. Nu lever han förevigt vidare i allas våra tankar, och i vår blogg. Ska läsa det här ifall jag någon gång får för mig att alla människor är dumma.

dygnet runt

 

Fall

 
Idag införskaffade jag och Mickis oss lite nya höstkläder. Jag välkomnar denna underbara årstid med öppen famn. Får inte nog av alla bländande färger, kylan som smygandes biter en i näsan och örsnibbarna, mörkret som höjer mysstämningen till hundra och ökar chansernatt sitta inne och mysa till en film och tända ljus. Baratt öppna fönstret och bli slagen av doften av torra löv, man vill helst bara dansa i dem. Fyrav mina vänner köpte chailatte idag, detta är ett hösttecken om något.
Tänker bara stänga ute förvirrningar och oklarheter för ett tag och njuta som det är klart. Dvs att det är höst.

lyckans monster

 
 
Denna dag har varit något omtumlande. Vet inte rikigt vad som händer. Känns lite som att gå i den där snurrande tunneln i Lustiga Huset på Gröna Lund. Stjärnor som blinkar hej vilt, och man är osäker på vad som är upp och vad som är ner. Lite så. Menar inte bara på ett dåligt sätt, jag gillar förvirrning för det är spännande och får en att tänka på saker och ting. Men är lite rädd att fastna i det snurrande, och inte kunna ta mig ut. Eller kanske ramla. Är lite rädd för att ramla. Det är därför jag håller mig i dig lite extra hårt. Bara så du vet.

Emmaboda

 
 
Sitta på marken och äta take away, dansa sig svettig till allt du kan tänka dig, promenera i skogen, sovnätter i en trång sovsäck i ett tält delat med de allrbästa, riva upp ben och armar i moshpits, sjunga sönder röst och hals, göra olagliga saker i camp Salvador, bada jordens mest efterlängtade bad i en sjö efter många dar utan dusch, langa cigg till 95or, stå i kö 24/7 till vattenkranen, dricka dricklekar, träffa underbara random människor, festa med Svenska Björnstammen, ha urladdad mobil och aldrig kunna bli nådd, skratta ihjäl sig av lycklighet, gråta lite, berätta hemlisar - bara leva i 5 dagar helt utan begränsingar, krav, förväntningar.
 Så skulle jag sammanfatta Emmaboda 2012. Men nu är jag redo att ta farväl av sommaren och välkomna en fruktansvärt efterlängtad höst.

tema: orienten

 
 
 
 
Victor bjöd på fetaste fiestan förra helgen. Det var så himla bra på alla sätt och vis. Förtjänar absolut fyrförtjusande bilder i vår blogg. Tack Victor!!! Dagen efter spenderade jag med min bästa. Vi låg i rygg på gräset i en park och tittade på moln, sen var vi hemma och drack te och åt min mammas nybakade havrekakor med russin och valnötter.

Niklas

 
Detta är Niklas. Han är mitt bästa cp på hela jorden. Han får en att känna sig uppskattad och bjuder nästan alltid på gratis dricka om man frågar riktigt snällt. Han bits hårt när han är på dåligt humör, och skrattar ofthögt åt sina egna skämt. I våras var vi i Berlin tillsammans, och det var det bästa någonsin. Han är ett utmärkt sällskap och är snäll när han vill. Ett bättre cp kan man inte önska sig. (Ja, han bad mig skriva om honom).

I Will Wait

 
 
Fick nyss en avi att jag kunde komma och hämta ut ett paket. Jag vet vad det är, men blir ändå löljigt upprymd. Det är till mitt och Hedvigs projektarbete - som förövrigt är ungefär det bästa projektarbetet på jorden. Hoppla! Imorgon blir en fullspäckad dag. Tror mig hinna mer än vad jag gör, tidsoptimist javisst. Vill helst av all att det ska bli mörkaste mörker ute och att snön ska falla. Hej mitt vinterland-feelings liksom. Bara begrava sommarn under ett svalt täcke. Och blicka framåt över veckor av pulkaåkande, snöbollskastande, snögubbsbyggande och sitta-framför-brasan-med-en-stor-kopp-te-mysande.

Tyskland

 
 

rebell

 
Lyssnar på Veronica Maggios ballad om vintern och fairytale in new york. Min syster bakar pepparkakor mitt i sommaren, för hon är 4 år och vet inte att det inte är meningen att man ska det. Men jag tycker det är fint. Att hon så lite vet liksom, som att man äter pepparkakor på julen.
 Personligen tycker jag dock att pepparkakor är jordens mest överskattade kaka och äter den lika sällan på sommaren som på julen, men det får vårt hus att lukta himlagott.

kan du vissla johanna

 
 
 
Väntar på att min bästa ska vissla på mig utanför mitt fönster, så spelar bara musik på lite halvhög nivå sådär. Jag lever ju för tillfället ett liv utan mobiltelefon, vilket medför både fördelar och nackdelar. Till det förstnämnda hör enmassa frihet och obegränsningar, underskattade saker som att till exempel bli ropad på genom sitt fönster etc.
 Krävs dock oändligt mycket mer ansträngning att kommunicera med mina nära och kära, men det är väl något fint med det med kan jag tycka.

måndagsbarn

 
 
Ligger på min säng och lyssnar på Mozarts Requiem och skriver haiku och tankadikter till litterära gestaltningen. Älska ämnet. En stor kopp med te och en lurvig filt kompletterar en kväll som denna. Har fönstret öppet och släpper in kylan, så om jag blundar kan jag nästan låtsas att det är närmare jul än vad det egentligen är. Tagg upphöjt i hundra.

saknad

 
 

RSS 2.0