Cissilus år!

Årsresumé 2012

Precis som för Vanja har 2012 för mig varit ett extremt händelserikt år med många resor och härliga minnen. Så jag tänkte ta och dela med mig med lite highlights från året som passerat. 

 

januari

Mitt 2012 började i Kenya, Mombasa tillsammans med min kära familj. Jag ringde in det nya året med sol, bad, strand och värme. Vad kan egentligen vara bättre? Detta var även månaden som jag kom över min rädsla för att snorkla så spenderade många timmar i vattnet med fiskar i alla sorters färger och former. En annan fin sak som hände var att jag blev ordentligt brun och rockade en suverän bränna fram till februari till och med! Jag lappade även ihop en vänskap vilket kändes bra till hundra procent.


 
 

 

februari

i februari fyller min älskade mamma år, och det var även denna månad som jag spenderade till mesta dels med kära Anabelle och skrev om rabies och annat. Min familj spenderade mycket tid tillsammans denna månad vilket kändes tipp topp.  Jag lagade spektakulära bruncher och tog fantastiska bilder till min fotokurs i skolan. Det var även i slutet på februari som jag och min älskade mamma begav oss till New York, där jag skulle spendera en underbar vecka med henne och sedan 10 galna dagar med min klass.

 
 
 
 
 
 

mars

Jag var i New York med min klass i början på mars, vilket var helt galet kul och läskigt på samma gång. Vi var alla deltagare i ”National Highschool Model United Nations” och var därför delegater de första 4 dagarna på detta awesome äventyr. Mycket drama, mycket kul och det finaste var att jag verkligen insåg att jag hittade en fin kärlek. Ironiskt att det tar en resa till andra sidan atlanten för att få lite rätsida på huvudet mitt.

april

Kanske den mest minnesvärda månaden under 2012, jag fyllde hela 18 år gammal, firade det med surf och bikiniparty. Det hela började faktiskt natten mellan den 31:a mars och 1:a april. För då mina kära vänner, den 1:a dagen i april blev jag och min älskade karl äntligen tillsammans. Vårkänslor och kärlek fyllde atmosfären denna underbara månad, men även fester, kopiösa mängder fika och häng på stan och på studsmattan med mina underbara vänner.
 

maj

I maj var det många partyn som stod på schemat, många som fyllde 18 och många som ville ringa in den värmen som anlänt i annars kalla Sverige. Det var även dags för mig att redovisa mina egna låtar till låtskrivarkursen i form av en konsert vilket kan ha varit en av de läskigaste saker jag gjort.  Det var även dags för mig att åka till Ambleside, England med min klass vilket var helt fantastiskt. Min klass har aldrig känts så hel som den gjorde där på den resan.


 

juni

Jag spenderade nästan hela juni i drömmarnas land, direkt efter avslutningen var det dags för mig att fly Sverige och bege mig till mitt paradis i solen – Kalifornien. Sol, bad, chill, stränder, pooler, jobb och saknade vänner var det som stod i fokus. Det kan verkligen inte bli bättre än så? juni var även den första månaden på sommaren som jag och karl skulle vara ifrån varandra. Två månader blev det totalt, det tar sin kraft men det funkade! 

juli

Halva juli var jag fortfarande kvar i USA. Vi besökte Las Vegas, Grand Canyon, Disneyland och mina kusiner och vänner från världens mest underbara platser. Den 27:e juli var jag hemma på svensk mark igen efter en underbar vistelse i hemlandet. Det var bara att snabbt packa upp och packa om inför skåne och sedan EMMABODA! Aldrig har jag varit så nervös inför en resa, men fem dagar på en ökänd ort är ju lite läskigt, fast det blir bättre när man har alla sina babes med sig. Det blev mycket fest, spår, musik och thaimat men det var verkligen helt otroligt kul så jag längtar till sommaren och alla festivaler.

 

augusti

under augusti månad började skolångesten kicka in lite smått, men jag började dock sensommarmånaden i Skåne med Mahlet och Siri för att sedan äventyra till Göteborg och Way Out West!! Även här blev det många sena nätter trots halsfluss och feber, mycket sköna häng och dumma beslut. Efter Göteborg var det Allingsås som stod på kartan där jag åt kräftor för första gången och hade det allmänt gött. Jag och Siri tog farväl av södra Sverige för att sedan väl hemma i Stockholm befinna oss på toga party, orsaka fimpmärken på underbara Vanja, konfirmationsfirande av kära bror och besöka Knutby med underbara Edward!  Efter många om och men var det ju tillslut dags att börja skolan och det bitterljuva sist året på gymnasiet.


 

september

september fylldes snabbt av planer med Karl, helger med mys och skratt. Det var även en mycket mörk period för mig i tankarna men hade så klart stöd från mina älskade vänner, de stöttar mig genom allt! Lånade Karls fina tröja, gick på fashion week, gick ut med tjejgänget och hade det bäst. Gick på kickboxning i en vecka tillsammans med frida, men det rann senare ut i sanden. September är även månaden som min syster fyller år, vilket firades med buller och bång! Blev sjuk med lunginflammation, gjorde filmer och var uttråkad, ledsen och lite förvirrad. Hösten är på väg, och jag hade det på känn. 
 
 
 

 

oktober

oktober bjöd på halloweenfest hemma hos Siri, alla satsade all in och det var verkligen helt underbart kul med Sarek och ABBA dånades ur högtalarna. Jag bodde hemma hos Edward under oktobermånad för att hålla honom sällskap, vilket var mysigt och välbehövt. Mitt nya rum i källaren påbörjade även sin renovering, och jag kan säga er att det ännu inte är klart… Det var även fest i ära för Pica som fyllde 18, födelsedagsmiddag för Alice, sam c föreläsningar, en resa till Luleå som representant för skolan, utflykter till Riddarholmen, middag på vapiano med snyggingar och frisörbesok. Fullspäckad månad med andra ord!

 
 

 

november

November är månaden som invigs med höstlov, där jag, karl, syster och mamma begav oss till Skåneland för mat, mys och trevligt umgänge. Mahlet fyllde år, jag hängde med Karl och Edward en massa och mindes de gångna åren med ett nedtyngt hjärta. Det var även dags för 200dagars för VRG Djursholm, vilket innebar en intensiv klänningsjakt som slutade med en ursnygg klänning av spets som är min mors. Det var även dags för konsert med Anabelle i samband med EYP, Swedish Housemafia konsert med Karl och en massa bilder på mig i min morgonrock.

 

december

i december tog jag ett ordentligt tag i min körning för att ta det förbannade körkortet någon gång. Jag började även köra på mörkt läppstift och lockat hår. Julstämningen infann sig i huset i lagom tid, jag gosade runt i stickade tröjor av alla dess slag. Det var cupcakebakande, svullna läppar och vi ska definitvt inte glömma min lilla plojjbild på angelika blick/kenza bråket eller vad det nu var... Julfotografering stod också det på schemat, min kaffeobsession tog fart och jag hittade äntligen min kameraladdare vilket firades med en enastående bild på Alice och Edward. Sedan var det jullov och skidåkning för min del, firande av Siri då hon fyllde 18, magsjuka, mer skidåkning och mys med Karl. Det nya året ringdes in med min kärlek i kalla, kalla Ramundberget. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre början på 2013.

 

 
 
 
 
 
 

 

2012 var ett underbart år som sagt, men jag har inga tvivel på att 2013 kommer vara minst lika bra, om inte bättre. Gymnasiet tar slut, därmed avslutas ett långt kapitel och ett nytt får börja. Jobb tar fart, nya erfarenheter är på ingång. Jag är nog inte den enda som känner att 2013 kommer bli helt otroligt underbart bäst. 

 

NU har jag hållt på med det här inlägget i säkert tre timmar. Haha, det var jobbigt men värt. Så Vanja, jag hakade på din idé :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0