TVÅTUSENTOLV - årsresumé

JANUARI
 
Året tvåtusentolv firades in på andra sidan jordklotet, närmare bestämt i Australien. Månaden spenderades i ungefär hundra grader. Jag lärde mig surfa, kramade kängurur och koalor, dök för första gången och blev av med min rädsla för djupa vatten. Upptäckte vackra Sydney, och kom hem till Sverige lagom solblond och brun.
 
 
 
 
 
FEBRUARI
 
Spontanbokade en resa till Berlin med ett gäng bra killar, och upptäckte min omåttliga kärlek till Tyskland. Kvällarna bestod mestadels av tvåkronors-öl, dans, karaoke, nattpromenader och alldeles för lite sömn. På dagarna åt vi döner, KFC och Dunkin' Donuts och levde ett tyskt billigt tonårsliv.
 
 
 
 
MARS
 
Mars var inte en jätteminnesvärd månad. Men hela våren bestod till mestadels av festande och fikande med mina vänner. Jag öppnade mina egna dörrar för cirkus 100 personer och festade rainbow-way. Karamellfärg och neonljus. Och så var jag på en himlans bra konsert på Cirkus med självaste Laleh.
 
 
 
APRIL
 
 
April fortsatte i samma anda som mars. Himla mycket festande, då alla mina vänner började fylla arton. Finaste Cissiliss anordnade sitt Surfer Party, och vi dansade loss i bikini och med frukter på menyn. Jag började även bli kär, fast vägrade inse det själv. Det höll på att bli vår, och jag var himla nöjd med livet.
 
 
 
 
MAJ
 
Tillsammans med min älskade kör, satte vi oss i en buss - återigen påväg till Tyskland. Denna gång var destinationen Hamburg. Vi hade grymma konserter, och en bättre vecka i mitt liv. När jag tänker på det blir jag alldeles varm och glad och lite ledsen på samma gång. Jag förlorade helt min röst och blev sjuk, pga mycket rök och krök. Kvällarna var inte nådiga. Vi gick på alla stadens horgator och kom hem tidigt på morgonen. Dagarna var dock fina och ljusa och vi hade picknickar och långa promenader jämt. Blev ännu mer kär och spenderade så mycket tid jag bara kunde med min prins. Grät x antal tårar på vägen hem.
 
 
 
 
JUNI
 
Den första juni blev jag arton år och upplevde den bästa födelsedagen i världshistorien. En överraskningsfest, och jag anade inget. En shock som inte går att beskriva, för det var det finaste jag varit med om. Alla mina bästa var där, och jag blev så rädd och glad att jag grät hela kvällen. Juni är min favvomånad. Sen tog alla mina fina vänner studenten och lämnade tomma korridorer på KG. Det var sorgligt, men jag var mest glad att det inte var min tur (ångest med vad jag ska göra med mitt liv).
 
 
 
 
JULI
 
Den tredje juli är vår dag. Det var en fin dag, och det var hela juli likaså. Jag jobbade två veckor på dagis och Arvid åkte till Fårö och USA och jag såg honom inte på hur länge som helst. Ellen fyllde år, Taylor kom på besök, jag sommarmyste extra mycket med Jessica, Siri, Olof, Niklas och Amelie, Isak kom hem efter ett år i USA och allt var på topp. Att festa till tidigt på morgonen är underbart när solen aldrig går ner.
 
 
 
 
 
AUGUSTI
 
Emmaboda bar det egentligen av mot redan i slutet av juli, och det var någon av sommarens absolut bästa veckor. Där tämjde vi på alla universums gränser. Har aldrig haft så roligt, varit så full, varit så hög, dansat så mycket, gjort mig illa så mycket, trivts så mycket och känt mig så levande. Emmaboda var en annan värld där inga regler existerade. Ingenting man gjorde spelade någon roll. Jag dansade hög med Svenska Björnstammen och var så upp till öronen lycklig och starstruck, och blev nedklampad i moshpit efter moshpit.
 Senare i augusti begav jag mig iväg till The Big Apple. New York är en stad olik alla andra. Den enda jag kan jämföra den med är Sydney, fast New York har en helt annan känsla och stämning. Jag shoppade för mångamånga tusenlappar och kände mig som någon i Gossip Girl eller Sex and the City. Två underbara veckor var det. Sade hejdå till Amelie för ett år, och började tids nog skolan igen.
 
 
 
 
 
 
SEPTEMBER
 
I september sade jag hejdå till min bästa Erik som begav sig till Kanada för ett år. Det var ett sorgligt avsked, men en fin månad i övrigt. Värmen höll sig kvar länge, och jag sprang mest omkring och gjorde roliga saker hela tiden. Jessiboo blev äntligen myndig, vi hade spontana cykelturer och såg Svenska Björnstammen på Gröna Lund. Det var en lycklig dag i mitt liv. Sen fyllde min finaste nitton år, och firades med kärlek, dunder och brak.
 
 
 
 
OKTOBER
 
Victor bestämde sig för att bjuda folk på lite fiesta chinese-style, och oktober i sig var en riktig festmånad. De flesta av mina vänner fyllde arton, och det uppskattades och firades ordentligt. Det blev halloween - som är min favorithögtid på hela året - så jag var lycklig och trallade runt som rödluvan en kväll hos Siri.
 
 
 
 
 
NOBEMBER
 
Vi stack till Dublin i en vecka och gick på irländska pubar och fotade alla fina hus och gator. Kulturen i Irland liknar nog ingen annan. Det känns som att gå rakt in i en annan tid. Och det var underbart. Vi firade halloween, åt god mat och shoppade, och jag och Bex hamnade i dagstidningen. Väl hemma i Sverige blev det dags för lucia och många timmar spenderades repande i Friends Arena.
 
 
 
 
DECEMBER
 
December tog slut nästan ännu fortare än den började. Och mycket hann hända. Vi hade våra allra sista jul och lucia-konserter, vilket var ganska känslosamt men väldigt roligt. Siri hade en hejdundrans fest med temat från en annan värld, och jag, Jessica och Blix färgade håret. Jag och Arvid blev ett halvår, och årets julafton var den bästa jul jag haft på länge. Sen tog vi det nya året med storm.
 
 
 
 
Det är med lite sorg i hjärtat jag säger hejdå till tvåtusentolv, men välkomnar tvåtusentretton med öppna armar. Har redan så himla mycket att se fram emot detta år - snarast bal, konserter och resor, för att sedan ta studenten och börja leva livet på riktigt. Jag längtar så efter att få veta hur detta år ska bli, men har svårt att tro att det kan bli annat än bra.
 Förövrigt är nog detta det satsigaste inlägg jag gjort här på Unicornlove, och jag uppmanar härmed mina co-lovers att göra varsin liten årsresumé om de orkar. XOXO
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0